Llar

NetegesCoralManteniment de neteja de cases, pisos i apartaments

Neteges Coral és una empresa de serveis de neteja que conscient de les necessitats del mercat i la falta de personal adequat i de confiança pel servei de neteja de domicilis, vam iniciar el nostre projecte amb una filosofia clara des del principi “donar servei de qualitat i fer-ho per mitjà de personal preparat, responsable i de confiança” .

Neteja de final d’obres i neteja a fons de pisos

Aquest tipus de neteges es el més important ja que els residus generats per l’obra han de ser eliminats per primera vegada, residus com fragments de silicona de vidres o pols de l’obra que s’ha d’eliminar completament i que es reparteix per tots els racons de la vivenda. Aquest tipus de neteja pot requerir més d’una persona.

En una neteja a fons del domicili es deixa tot net i llest per el seu ús, acondicionant cada estançaa. En moltes ocasions és necessari fer una completa desinfecció de la vivenda on deixarem la zona higienitzada en 48 hores.

Sin título-1 copiaNeteja periòdica del domicili

Neteja periòdica (mensual, quinzenal, setmanal, diària) de la vivenda on l’operaria netejarà segons la periodicitat contractada i realitzarà les tasques bàsiques de la casa atenent les necessitats de cada client, mantenint cada detall i realitzant les diferents tasques encomanades segons periodicitat acordada.

Es realitzen diferents tasques com:

• Neteja de vidres: finestres, miralls, persianes i vidres de difícil accés.
Disposem de diferents utensilis extensibles necessaris per cada altura i tipus de vidre.
• Neteja de sanitaris i lavabos, desinfectant diàriament i neteja a fons mensualment.
• Neteja i aspirat de terres com moqueta o catifa, també ens ocupem de les parets entapissades
• Neteja de cuina amb producte desengreixant.
• Neteja d’ habitacions.
• Neteja de portes, punts de llum, etc.
• Fregat i escombrat de terres.

Neteja de vivendes de persones grans

Sin título-1 copiaDiscreció , lleialtat i versatilitat: treballem amb el compromís de que tot funcioni a la perfecció i en harmonia per facilitar la integració del personal de l’empresa destinat a la neteja d’aquests domicilis amb aquests clients.

Estalvi de temps i garantia: verifiquem la satisfacció de les persones grans personalment. Si el procés no és satisfactori, garantim repetir el procés o fer un canvi del personal assignat perquè el client estigui satisfet en tot moment.

Esperit de servei: ens ocupem de donar solució a qualsevol necessitat o incidència que se’ns plantegi el més aviat possible. No tenim problemes d’horari, coordinem el servei en funció de les necessitats dels nostres clients.
Necessitats especials: aquestes vivendes tenen unes particularitat que mereixen un tractament especial.