Indústria

La neteja de manteniment millora la producció i la seguretat en el treball

Neteges Coral utilitza per a la neteja industrial productes i equips de tecnologia punta que augmenten la qualitat i rapidesa dels processos de neteja.

Amb aquestes tècniques, les instal·lacions estan netes i higienitzades durant més temps. Tots els productes i sistemes utilitzats introdueixen una important millora en la qualitat ambiental.

Organització del servei

Ens adaptem a les necessitats de la indústria i col·laborem amb el seu equip per dissenyar la millor operativa. Buscarem el sistema més adequat per a les instal·lacions dels nostres clients, per tal d’oferir la màxima qualitat al menor cost.

Planifiquem en funció de les necessitats del client, destinem una persona i li proporcionem els productes i eines que li permetin realitzar el servei amb total garantia.

Sistemes de neteja i plans de treball

Durant els anys hem anat modificant i adaptant els nostres plans de treball i sistemes de neteja adequant-los a les característiques pròpies de cada ram fins a obtenir com a resultat un mètode de neteja específic per a cada tipus d’indústria, basat en un nivell d’especialització i optimització de rendiments.

Sin título-2Serveis auxiliars per a la indústria

Seguint amb la nostra filosofia de millora contínua , i donat que l’orientació actual del mercat ens indica que les organitzacions tendeixen a externalitzar els serveis, hem treballat en la línia de la nostra cartera de serveis per donar un valor afegit.

Oferim un ventall de serveis i possibilitats molt ampli tant en l’àrea de neteja com en la de serveis auxiliars per a la indústria.

Inclourem la neteja de prestatgeries, robots, cintes, sitges, etc.

serv-auxiliaresMètodes de neteja

Dotem a la indústria de la maquinaria per tractar grans superfícies. Utilitzem mopes de microfibra que absorbeixen la brutícia, redueixen l’atracció de pols i mantenen net el paviment durant més temps.

El mobiliari es neteja amb baietes de microfibra que són la última tecnologia, eliminen la brutícia de forma ecològica, per absorció, fent innecessari l’ús de productes abrasius pel mobiliari o agressius pel medi ambient.

La gran capacitat bacteriològica de la baieta de microfibra lleugerament humida realitza una efectiva acció antimicrobiana. La qualitat antiestàtica de la baieta, també limita l’atracció de pols que generen els aparells electrònics.

Qualitat de servei

La nostra oferta es basa en la qualitat total del servei, i s’empara en els coneixements tècnics del nostre personal especialista, l’ús d’equipament adequat per a la neteja així com productes de qualitat contrastats i homologats.