Immobles

immobiliario1Manteniment de neteja de comunitats

Neteges Coral ha evolucionat la neteja de comunitats de veïns amb l’ús de productes i equips que augmenten la qualitat i la rapidesa dels processos.
Per la neteja de les comunitats de veïns seguim els mateixos criteris i paràmetres de neteja que una empresa. Tractem de donar el millor servei adequant-nos a les necessitats de cada comunitat i sobre les superfícies o materials a netejar, ajudant d’aquesta manera a conservar millor l’estat dels terres, parets i mobles comuns de la comunitat de veïns.

A les comunitats de propietaris el manteniment i neteja és un factor determinant per als seus habitants. Oferim varietat d’horaris i sobretot confiança en la nostra plantilla perquè el treball s’efectuï amb seguretat, eficàcia i qualitat. Tenim gran varietat de serveis per la tranquil·litat i satisfacció dels veïns.

Mètodes específics per cada superfície

Paviments
La neteja de paviments es realitza amb pal de fregar i mopes de microfibra. L’acció de la microfibra absorbeix la brutícia, limita els dipòsits de pols i prolonga la brillantor del paviment.

Recepció, bústies i mobiliari
Les superfícies de marbre, terratzo o metall, es netegen amb baietes microfibra. Les de fusta natural amb baietes de camussa de microfibra. Eliminen la brutícia de forma ecològica, per absorció, fent innecessari productes abrasius pels materials o agressius pel medi ambient. Les baietes de microfibra redueixen l’electricitat electrostàtica responsable de l’acumulació de pols a les superfícies.

Ascensors, intèrfons, portes i passamans
Aquestes parts requereixen més higiene al ser utilitzades per moltes persones, acumulen greixos i microorganismes que s’han d’eliminar. La baieta de microfibra lleugerament humida realitza una efectiva acció antimicrobiana.

inmmobiliario4Manteniment de pàrquings

El pàrquing necessita neteja especialitzada per la naturalesa de la brutícia que es diposita en aquest tipus d’instal·lacions. Són necessaris detergents tècnics i maquinaria de neteja. També s’ha d’aplicar un programa de manteniment que inclogui tasques setmanals, mensuals i anuals.

Per una eficaç neteja de pàrquings utilitzarem els productes i maquinària de neteja adequats per al tractament de les diferents superfícies i amb això aconseguim una millor conservació i neteja del pàrquing.

La neteja del pàrquing inclou:
– Espolsat de totes les zones altes (tubs, parets, sostres, extintors, etc.).
– Neteja de portes.
– Neteja d’accessos al pàrquing.
– Neteja de rampes d’accés.
– Escombrat i fregat mecanitzat del paviment.