Hosteleria

Sin título-2Neteja d’Office

La neteja en un centre de treball és fonamental i imprescindible, tenint en compte a més que la convivència de persones exigeix un manteniment especial.

Certes zones, com la cuina requereixen una atenció especial en quant al manteniment. La desinfecció d’aquestes zones ha de ser cuidada d’una manera rigorosa ja que, degut al procés productiu, suposa una sèrie de riscos que s’han de tenir en compte.
La neteja es realitza mitjançant desengreixant i desinfectant segons dosis recomanada pel fabricant.

Neteja d’utensilis de cuina
Per aquesta neteja es recomana un detergent amb propietats bactericides per rentar utensilis de cuina o bé un desinfectant afegit a l’aigua per esbandir.

Aquest rentat es pot realitzar:
Rentat a mà: l’aigua de rentat ha d’estar entre 45º-50º i la d’esbandir entre 77º-82º per esterilitzar els utensilis i que l’assecat sigui ràpid.
Rentavaixelles: abans d’introduir els utensilis s’eliminaran les restes de menjar i després del rentat es deixa assecar i es recull.

Limpieza de cocinas industrialesNeteja de cuines industrials
Som plenament conscients de les necessitats que tenen aquest tipus de dependències, i organitzem les neteges segons les exigències i característiques assenyalades en les reglamentacions específiques amb un elevat grau de qualitat.
La tècnica que utilitzem per a la neteja de les cuines col·lectives i estris està basada en el principi d’aplicació de mitjans físics que arrosseguin la brutícia, i en el principi de desinfecció. Moltes vegades, aquests dos principis es porten a terme simultàniament.

Els procediments i productes que utilitzem són específics per al sector alimentari; d’aquesta manera, el terra i les parets les netegem utilitzant detergent desinfectant o bé addicionant lleixiu al detergent amb aigua sempre calenta. La neteja del terra, superfícies, estris i maquinària la realitzem amb productes aptes per al contacte alimentari, així com amb desinfectants amb caràcter permanent.

Oferim la revisió dels aparells al clients als qui subministrem els consumibles que utilitzen.

Limpiezas a fondoNeteges a fons
També realitzem actuacions de neteja a fons i posada al dia dels elements més endarrerits, amb dotacions periòdiques formades per un gran nombre de personal especialitzat i maquinària específica de neteja industrial.

Vaporització per higienitzar les cuines
L’ús de la vaporització per higienitzar, rotatives per decapar paviments molt greixosos, productes especials per a acers inoxidables, bactericides, desinfectants…, formen part dels nostres plans de treball de neteja de cuines col·lectives. També oferim el servei complementari de neteja de filtres de campanes d’extracció, de forma periòdica i regular.

Neteja i recollida de plats
També realitzem el servei de recollida i neteja de plats de menjadors de diferents tipus de centres, seguint els procediments més adequats per eliminar bacteris i gèrmens.

Servei de Monitors
Neteges Coral ofereix un servei de monitoratge a través del qual ens adaptem a les necessitats i peticions del centre per desenvolupar un bon treball en equip. Els monitors són professionals amb una formació específica per desenvolupar el treball de cada dia amb les màximes garanties d’èxit i que treballen tenint sempre en compte les necessitats del centre.

cateringServei de Càtering
Neteges Coral ofereix servei d’alimentació especialitzada en menjar per diferents centres i empreses. L’objectiu és aconseguir la satisfacció de totes les persones que ens dipositen la seva confiança. Es treballa en col·laboració amb cada client per entendre les seves necessitats reals i es proporciona una solució personalitzada, flexible i transparent a través de serveis que s’adapten a les necessitats de cada moment.