Notícies

NETEGES CORAL PRESENTA EL SEU PROJECTE A LA II JORNADA D’IMMERSIÓ ESTRATÈGICA

II Jornada d'Immersió EstratègicaEl passat 15 de Novembre dins les instal·lacions de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, es va donar lloc la II Jornada d’Immersió Estratègica del Clúster de Salut Mental de Catalunya on Neteges Coral va tenir l’oportunitat de presentar el seu projecte als assistents i membres del Clúster.

NETEGES CORAL presenta el seu model d’inserció laboral enfocada a persones amb malalties mentals, com a eix central del seu rol com a membre del Clúster de Salut Mental de Catalunya.

Des de la Direcció de NETEGES CORAL es considera clau aquest àmbit d’actuació, com a part del seu model de gestió basat en la Responsabilitats Social Corporativa.

http://clustersalutmental.cat/el-cluster-salut-mental-catalunya-celebra-la-ii-jornada-dimmersio-estrategica/

 

 

NETEGES CORAL PATROCINADOR DEL SENIOR DE WATERPOLO DEL CN TERRASSA A L’EURO CUP

CNTNETEGES CORAL segueix implicat en el món de l’esport patrocinant l’equip sénior masculí de waterpolo del CLUB NATACIÓ TERRASSA, que retorna a l’EURO CUP després de cinc temporades aquest cap de setmana.

L’equip disputarà la primera fase de l’Euro Cup a Nàpols, contra CN Posillipo de Nàpols, Kinef Kirishi rus i l’OSC Potsdam alemany. Si l’equip supera la primera ronda el Club Natació Terrassa organitza la segona fase.

 

EL CLUB NATACIO SANT ANDREU APOSTA PELS NOSTRES SERVEIS

CNSANETEGES CORAL incorpora la planificació i supervisió del servei a temps real, optimitzant els processos i metodologies de neteja després de realitzar un estudi tècnic a
partir de les necessitats del Club Natació Sant Andreu. Oferint un rendiment òptim del servei i aconseguint resultats d’alta qualitat.

Incorporem maquinària i útils d’última generació especialitzats en instal·lacions esportives i productes amb baix impacte ambiental.

NETEGES CORAL PARTICIPA A LA 2ª JORNADA DE L’ESPAI LABORA

El passat 6 de Juny NETEGES CORAL va participar a la II Jornada Espai Làbora, una Jornada de Networki27591672201_6c47fbc066_ong entre empreses i persones candidates per desenvolupar un mercat laboral reservat a personesamb risc d’exclusió, amb l’objectiu d’afavorir la ocupabilitat dels col·lectius més vulnerables.

Les empreses, gràcies al Programa Lábora, troben la persona que millor encaixa amb les seves necessitats de contractació laboral, seguint criteris d’ocupa

27591670751_1bb33079e7_oció per competències. El treball en xarxa entre Serveis Socials i un equip d’experts permet oferir assessorament i suport en la selecció del millor perfil i acompanyar la persona candidata de manera individual en la seva adaptació al nou lloc de treball.

http://www.bcn.cat/labora

SUMA’T AL NOSTRE COMPROMIS SOCIAL

Sin títuloNeteges Coral, dins del nostre pla estratègic , seguim ampliant la nostra xarxa de col·laboradors dins l’àmbit de persones amb dificultats d’inserció en el món laboral. Neteges Coral té assumida la responsabilitat social com a eix estratègic en totes les seves actuacions, amb l’objectiu de crear valor a llarg termini per a tots els seus clientes, proveïdors i empleats.

Des de finals del passat any vamarribar a un acord de col·laboració amb  Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca  Prodis  per donar serveis als nostres clients.

La principal finalitat d´aquesta relació és la integració laboral d’aquest col·lectiu. D’aquesta manera , Neteges Coral pot donar un doble servei als seus clients, ja que Prodis, com a proveïdor social, eprodisstà facultat per facilitar el compliment de la llei general de discapacitat (antiga LISMI). Sense deixar de banda la qualitat ens caracteritza, ara a més, podrem anar més enllà i oferir la possibilitat de sumar-hi el component de compromís social amb els col·lectius que estan en clar desavantatge en el món laboral.

SERVEIS

  • Higiene Femenina (solucions para el personal femení i usuàries).
  •  Gama completa de dispensadors i consumibles (distribució de paper eixugamans, paper higiènic i sabó o gels de mans)Baño
  • Higiene del inodors (bacteriostàtics)

Contenidors Higiènics, Consumibles i Bacteriostàtics